Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 11:56

"OGNJEN JE VARAO DANIJELU SA MINOM" Novi detalji veze Amidžića i mlađe koleginice: "Plakala je zbog afere sa njim, obećao joj je da će ostaviti ženu"

Voditelj Ognjen Amidžić potvrdio je vezu sa koleginicom Minom Numanović, koja u njegovoj emisiji ima poseban segment, a sada domaći mediji pišu kako je voditelj otpočeo vezu sa Minom dok je još bio u braku sa bivšom suprugom Danijelom Dimitrovskom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ognjen varao Danijelu sa Minom?! Isplivali novi detalji: "Plakala je zbog afere, obećavao joj je da će ostaviti ženu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023

Ovako je započela njihova romansa!..Voditelj Ognjen Amidžić potvrdio je vezu sa koleginicom Minom Naumović, koja u njegovoj emisiji ima poseban segment, a sada domaći mediji pišu kako je voditelj otpočeo vezu sa Minom dok je još bio u braku sa bivšom suprugom Danijelom Dimitrovskom...- Mina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.