Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 17:12

ODREĐENA ZABRANA PRILASKA NASILNIKU Hitna mera Tužilašta nakon vapaja Dušice, žrtve stravičnog nasilja: Bivši suprug je prebio, pa pretio smrću preko sina (10)

Dušica Sremčević iz Kraljeva prijavila je bivšeg supruga policiji zbog pretnji smrću koje je dobila, a koje joj je preneo desetogodišnji sin. Nakon prijave, Marjanu B. određena je zabrana prilaska i komuniciranja do 48 sati u odnosu na decu i nju, nakon čega je mera i produžena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN NASILNINK IZ KRALJEVA Bivšem mužu Dušice koji joj je pretio smrću stavljene lisice na ruke

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Kraljevačka policija je danas po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, uhapsila je Kraljevčanina M.B. (46) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...

PRETIO JOJ PREKO SINA DA ĆE JE UBITI: Detalji jezivog nasilja u porodici - Nasilnik uhapšen po hitnom postupku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023

Sa poda hodnika zgrade žrtvu je odvezla Hitna pomoć...Muškarac je uhapšen danas po hitnom postupku, nakon što ga je njegova bivša supruga iz Kraljeva prijavila zbog pretnji smrću koje je dobila od njega, a koje joj je preneo desetogodišnji sin, objavila je ona na svom Tviter nalogu...Njemu je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.