Izvor: Blic, 30.Sep.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMOTAVA SE KLUPKO OKO BOMBE NA FM PLEJ Filip i Miloš kao jedinu osobu sa kojom nisu u dobrim odnosima naveli PEVAČICU koja bi uskoro mogla da dobije poziv za saslušanje

Na prostorije producentske kuće FM Play na Bežanijskoj kosi, čiji su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, u subotu je bačena bomba, a kako saznajemo povodom ovog slučaja mogla bi da bude saslušana pevačica Edita Aradinović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EDITA IDE NA SASLUŠANJE ZBOG BAČENE BOMBE NA 'ASPIRINCE'?! Oglasila se za Pink.rs i sve priznala: Oni su moji jedini NEPRIJATELJI, policiji ću ispričati SVE za šta javnost NIKADA NIJE SAZNALA (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 30.Sep.2019

Popularna pevačica oglasila se povodom navoda da je, kako se šuška, za sada jedina osumnjičena za bacanje bombe na prostorije producentske kuće "FM plej", sa kojom je prekinula saradnju i zaratila.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.