Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 12:21

ODBAČENA PRJAVA JELENE ABRAMOVIĆ Optužila muža da joj je OTEO DETE i odveo ga u Švajcarsku: Ovo je epilog

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, odbacilo je krivičnu prijavu koju je Jelena Abramović podnela protiv supruga Mašana Lubarde, zbog otmice njihovog dvogodišnjeg deteta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbačena krivična prijava protiv oca kojeg je žena optužila da je oteo i odveo dete u Švajcarsku!

Izvor: 24sedam.rs, 19.Maj.2023

Jelena Abramović optužila je supruga od kog je u procesu razvoda da je bez njenog znanja i pasoša dete odveo u Švajcarsku u kojoj su živeli do decembra prošle godine

Nastavak na 24sedam.rs...

TUŽILAŠTVO OBJASNILO SLUČAJ JELENE ABRAMOVIĆ Nema elementa otmice deteta, a evo i zbog čega

Izvor: Blic, 19.Maj.2023

Povodom prijave o nestanku deteta Jelene Abramović i izjava za medije Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je vršilo provere u dva pravca i to u pravcu ispitivanja navoda oštećene koja je prijavila Mašana Lubardu za otmicu zajedničkog maloletnog deteta, kao i provera Izveštaja MUP-a po dostavljenom...

Nastavak na Blic...

Odbačena krivična prijava protiv oca koji je odveo dijete u Švajcarsku

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2023

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv oca kog je majka prijavila da je bez njene saglasnosti odveo njihovog sina u Švajcarsku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.