Izvor: Blic, 26.Jan.2020, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD ZAVEJANE DO PRESTONICE KOJA SE GUŠI Na današnji dan lane oboren je rekord, a evo kako je danas izgledao Beograd pod suncem i u smogu (FOTO)

Novogodišnji ukrasi su padali pod težinom snega, automobili su se jedva videli od snežnog pokrivača, a na stajalištima gradskog prevoza s rukama u džepovima cupkalo je i pokušavalo da se zgreje na desetine sugrađana. Tako je bilo tog 26. januar 2019. godine, a danas, posle tačno godinu dana, Beograđani se guše zbog zagađenja vazduha.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD ZAVEJANOSTI DO PRESTONICE KOJA SE GUŠI: Na današnji dan prošle godine u Beogradu je bila ZIMSKA IDILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020

Ove zime, ako ne računamo dvosatno provejavanje pahulja bez zadržavanja krajem meseca prošle godine, prvog snega nije ni bilo...Novogodišnji ukrasi su padali pod težinom snega, automobili su se jedva videli od snežnog pokrivača, a na stajalištima gradskog prevoza s rukama u džepovima cupkalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.