Izvor: Blic, 11.Jul.2020, 21:19

OD SEVERA DO JUGA Na protestima u Subotici pištaljke i muzika, Novosađani demonstracije privode kraju, Nišlije krenule ka auto-putu (VIDEO)

Peti dan protesta nezadovoljnih građana načinom na koji se država bori protiv korona virusa, protiče mirno. Protesti se održavaju u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEMONSTRANTI ŠIRE KORONU OD SEVERA DO JUGA! Novosađani demonstracije privode kraju, Nišlije krenule ka auto-putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020

Peti dan "protesta" u jeku pandemije korona virusa protiče za sada mirno...U Beogradu je primetan manji broj demonstranata nego prethodnih večeri, a među demonstrantima ima i vernika koji protestuju zbog potapanja valjevske gračanice, ali i pristalica bivšeg člana Dveri Srđana Noga, kao i običnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.