Izvor: Blic, 22.Maj.2020, 06:52

OD PONEDELJKA SVIMA PO 100 EVRA Evo kome je novac već na računu i kako podići sredstva

Za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra prijavilo se više od 3,8 miliona građana Srbije. Penzionerima je ta pomoć već isplaćena, novac je juče legao na račune oko 160.000 korisnika socijalne pomoći, a ostalim građanima, koji su se prijavili onlajn ili telefonskim putem, novac će početi da se isplaćuje od ponedeljka, 25. maja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD PONEDELJKA SVIMA PO 100 EVRA: Evo kome je novac već na računu i kako podići sredstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020

Očekuje se da će do 1. ili 2. juna biti završene sve isplate za one koji su se prijavili za pomoć od 100 evra...Za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra prijavilo se više od 3,8 miliona građana Srbije. Penzionerima je ta pomoć već isplaćena, novac danas leže na račune oko 160.000 korisnika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.