Izvor: Blic, 25.Nov.2021, 20:08

OD DRŽAVE 300.000, A OD OPŠTINE? Pored roditeljskog dodatka za prvo dete, gradovi u Srbiji daju dodatnu pomoć, evo gde porodilje dobijaju NAJVIŠE NOVCA

Od 1. januara 2022. država je najavila da će podići visinu roditeljskog dodatka za prvo dete, pa će porodilje umesto dosadašnjih 100.000 dobijati 300.000 dinara. Pored republičke pomoći, gradovi i opštine su izdvojili posebnu pomoć za porodilje sa pojedinačnih opština a iznosi u pojedinim mestima su gotovo jednaki onim na republičkom nivou.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA ZNAMO O POMOĆI ZA DRUGO DETE Država najavila veliko povećanje roditeljskog dodatka, a evo šta gradovi po Srbiji već daju: U nekim mestima sume skoro kao na REPUBLIČKOM NIVOU

Izvor: Blic, 26.Nov.2021, 12:49

Vest da će do 1. januara naredne godine porodilje za prvo dete dobiti pomoć u iznosu od 300.000 dinara obradovala je sve buduće mame. Ipak, bilo je i onih parova koji su se zapitali kakva će pomoć biti za drugo i svako naredno dete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.