Izvor: Blic, 14.Apr.2021, 06:11

OD 5. JULA VIŠE OD 100.000 VOZILA NEĆE MOĆI DA BUDE REGISTROVANO Zbog toga sve su češće krađe ovog uređaja, a pojavili su se i oglasi za iznajmljivanje?!

Kako se bliži 5. jul kada bi prema izmenama Zakona o bezbednosti u saobraćaju trebalo da bude pooštren tehnički pregled tako su katalizatori sve traženija roba. Toliko tražena da se sve češće kradu, a pojavili su se čak i oglasi za iznajmljivanje ovih uređaja bez kojih mnogi neće moći da registruju vozilo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OD 5. JULA VIŠE OD 100.000 VOZILA NEĆE MOĆI DA BUDE REGISTROVANO: Jedan uređaj postao najtraženija roba u Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021

Od 5. jula biče pooštren tehnički preg na osnovu izmena Zakona o bezbednosti, katalizator postao najtraženija roba..Kako se bliži 5. jul kada bi prema izmenama Zakona o bezbednosti u saobraćaju trebalo da bude pooštren tehnički pregled tako su katalizatori sve traženija roba. Toliko tražena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.