Izvor: Blic, 08.Avg.2023, 18:34

OBRAĆANJE VUČIĆA I BRNABIĆ "EXPO 2027. godine doneće ogromne promene za našu zemlju, ovako će izgledati projekti koje moramo da završimo do tada"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se danas javnosti iz Palate Srbija. Glavna tema o kojoj se govorilo bila je priprema za EXPO 2027. godine, u okviru koje će, kako je najavljeno, biti realizovani projekti koji će promeniti izgled i lice zemlje i doprineti razvoju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Vučić i Brnabić se obratili javnosti: "Ogromne promene za našu zemlju" (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023

Veliki plan za razvoj Srbije!..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se danas javnosti iz Palate Srbija odake su predstavili plan za rekonstrukciju i razvoj Srbiji u narednom periodu, a pre početka EXPO 2027...Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je rekao da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.