Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 19:51

OBEŠEN ZBOG PRODAJE KANABISA Izvršena druga smrtna kazna u tri sedmice u Singapuru, ni Ujedinjene nacije nisu uspele da je spreče

U Singapuru je pogubljen vešanjem još jedan građanin zbog trgovanja kanabisom, što je drugi slučaj u tri nedelje, uprkos pozivima grupa za ljudska prava i Ujedinjenih nacija (UN) da se prekinu izvršenja smrtne kazne vezana za trgovinu drogom. Tridesetsedmogodišnji muškarac pogubljen je pošto je njegov poslednji pokušaj da se na sudu ponovo otvori njegov slučaj odbačen u utorak bez saslušanja, rekla je aktivistkinja Kokila Anamalai iz grupe Transformativna pravda, koja se zalaže za ukidanje smrtne kazne u Singapuru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.