Izvor: Blic, 06.Mar.2022, 14:49

Novosadski veslači i kajakaši ODUŠEVLJENI: Dobijamo vrhunske uslove za treniranje i velika takmičenja, a Novosađani PRAVU OAZU ZA UŽIVANJE!

Novosadski veslači i kajakaši jedinstveni su u oceni da će izgradnja veslačke staze na Šodrošu njima kao profesionalnim sportistima omogućiti da treniraju na vrhunskom nivou, ali da će benefit za građane Novog Sada biti višestruki.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novosadski veslači i kajakaši jedinstveni: Veslačka staza na Šodrošu nama će omogućiti VRHUNSKE USLOVE za trening

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022

Velika stvar...Novosadski veslači i kajakaši jedinstveni su u oceni da će izgradnja veslačke staze na Šodrošu njima kao profesionalnim sportistima omogućiti da treniraju na vrhunskom nivou, ali da će benefit za građane Novog Sada biti višestruki. Kako kažu, Novi Sad će dobiti sportsko-rekreativni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.