Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 13:45

Novosađanka šetala Trgom slobode sa termometrom u ruci, u jednom trenutku aparat je poludeo, evo koliko je izmerila (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana je na Trgu slobode u Novom Sadu jedna Novosađanka izmerila je više od 60 stepeni! Ovu neverovatnu temperaturu pokazao je njen termometar dok je šetala gradom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEVEROVATNO! Novosađanka izmerila ekstremnu temperaturu na Trgu slobode, ovo je za ne poverovati

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023

Izmerena neverovatna temperatura u Novom Sadu..Juče, na Trgu slobode u Novom Sadu, jedna Novosađanka je izmerila izuzetno visoku temperaturu od preko 60 stepeni...Renata Feher Srbljanin je, usred vrućine, prošetala gradom noseći digitalni termometar. Mobilnim telefonom je snimila svoju avanturu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.