Izvor: Blic, 03.Apr.2023, 15:21

Novoizgrađeni deo terminala Aerodroma "Nikola Tesla" od sutra u funkciji

Kompanija "Belgrade Airport" sutra će pustiti u rad novoizgrađeni deo centralne zgrade terminala čija je površina više od 11.000 kvadratnih metara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promene na odlascima na beogradskom aerodromu, od sutra u upotrebi novi deo zgrade

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2023

Kompanija "Belgrade airport" saopštila je da će novoizgrađeni deo centralne zgrade terminala beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" početi da se koristi u utorak.

Nastavak na Radio 021...

Od danas radi novi deo centralne zgrade terminala aerodroma "Nikola Tesla"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2023, 08:55

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da ga je koncesionar beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" - Vansi obavestio da kompanija "Belgrade airport" od danas pušta u rad novoizgrađeni deo centralne zgrade terminala, površine veće od 11.000 kvadratnih metara,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.