Izvor: Blic, 09.Sep.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sezona emisije “Exploziv”: Od danas, radnim danima u 18.50. "Gledaoci nas vide kao dobre i odlično obaveštene komšije", kaže urednica Marija Prebeg

Jedna od omiljenih emisija gledalaca „Exploziv“ ulazi u svoju desetu sezonu, a popularnost ove emisije i gledanost ne jenjava. Razlog tome su uvek aktuelne, zanimljive ali i potresne priče zbog kojih vredni reporteri na čelu sa urednicima Marijom Prebeg i Dejanom Vučenovićem obilaze ne samo Srbiju već čitav region i svet. I to sve u službi običnih ljudi, pojedinaca čiju životnu priču novinari emisije prenose iskreno, otvoreno i bez patetike. Cela ekipa s nestrpljenjem iščekuje početak novih epizoda koje su se spremale tokom celog leta. Za njih nije bilo odmora i predaha, a vrata su im svi rado otvarali, i domaćini i organizacije, pa čak i one o kojima se šapuće:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.