Izvor: Blic, 29.Jan.2024, 10:58

Nova pomoć za seoski turizam: Dva izdašna konkrusa od 25.000 do 300.000 evra po projketu, bespovratno!

Vla­sni­ci re­gi­stro­va­nih po­ljo­pri­vred­nih ga­zdin­sta­va ko­ja se ba­ve se­o­skim tu­ri­zmom ima­će ove go­di­ne mo­guć­no­sti da kon­ku­ri­šu na dva iz­da­šna kon­kur­sa za raz­voj te de­lat­no­sti. Je­dan je fond IPARD pre­ko ko­jeg mo­gu da do­bi­ju i 300.000 evra po pro­jek­tu, a dru­gi je kon­kurs Mi­ni­star­stva tu­ri­zma i omla­di­ne, ko­ji se od­no­si uglav­nom na sa­la­še i et­no-ku­će, a bes­po­vrat­no će da­va­ti 25.000 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruskinja Julija prodaje seosko imanje na sat od Beograda za pristojne pare: Garaža od cigle, pogled na šumu, a u dvorištu bunar i plantaža borovnice!

Izvor: Blic, 29.Jan.2024

Dva izdašna konkursa od 25.000 do 300.000 evra uskoro stižu za seoski turizam, a interesovanje za ovaj biznis je sve veće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.