Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 21:30

Nova droga hara Los Anđelesom: Dileri lek za životinje mešaju sa kokainom i heroinom, a ljudi kao zombiji šetaju gradom i leže po ulicama

Los Anđeles je poslednjih decenija postao prepoznatljiv kao grad filmske industrije i grad u kome žive mnoge poznate filmske i muzičke zvezde. Danas se ovaj višemilionski grad na zapadnoj obali SAD-a nosi sa epidemijom izazvanom drogom ksilazinom koja "jede meso", a za koju gradski zvaničnici kažu da je preuzela grad. U gradu ovaj lek nazivaju i "zombi drogom", a kako piše britanski Dejli mejl, reč je o veterinarskom leku odobrenom u Americi, koji se koristi za smirivanje krava i konja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.