Izvor: Blic, 13.Jun.2023, 10:38

"Njih oko 30 dnevno zarade 30.000 evra!": Vesić o "divljim" taksistima na aerodromu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je preduzet niz mera kako bi se na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" suzbili divlji taksisti i naveo da su u poslednjih sedam dana oduzeta tri vozila od tih taksista i da je jedan od njih uhapšen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niko bez vaučera neće moći da uzme taksi prevoz: Evo kako se Beograd bori protiv divljih taksista

Izvor: B92, 13.Jun.2023

Preduzeto je niz mera kako bi se na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" suzbili divlji taksisti, a u poslednjih sedam dana oduzeta su tri vozila od tih taksista i jedan od njih je uhapšen.

Nastavak na B92...

"NEĆE VIŠE TA BANDA PLJAČKATI LJUDE I OTIMATI NOVAC" Vesić nagoveštava i da niko bez vaučera neće moći da uzme taksi prevoz

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je preduzet niz mera kako bi se na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” suzbili divlji taksisti. Kako je naveo grupa od 25 do 30 divljih taksista dnevno zarađuju do 30.000 evra....Vesić je rekao da je mere u cilju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.