Izvor: Blic, 27.Nov.2022, 15:57

"Nisu platili restoran od 1.000.000, fotografa 100.000..." Vlasnik restorana tvrdi da ima dokaze o prevari mladenaca: "Tu su snimci nadzornih kamera"

Boško Bubanja, vlasnik restorana i predsednik udruženja Ivent industrije Srbije, koji je mladence Karla Švonju i Emiliju Selaković optužio za prevaru, progovorio je o skandalu o kom danima bruji javnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"REKLI SU NAM DA SU POKRADENI I DA SE RAZVODE" Vlasnik restorana i manekeni se suočili oko duga od 15.000 evra u jutarnjem programu: Izašle nove tvrdnje o "PREVARI VEKA"

Izvor: Blic, 28.Nov.2022, 10:30

Mladi par, maneken Karlo Švonja i Emilija Selaković, napravili su, kako tvrdi predsednik udruženja Ivent industrije Srbije Boško Bubonja, prevaru veka, tako što su organizovali svadbu prethodnog vikenda u ugostiteljskom objektu, a ceh od 15.000 evra još uvek nisu platili.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.