Izvor: Blic, 29.Feb.2020, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam znao da je žena život, dok sam je imao": Kako je deka iz Bosne otkrio PRAVU ISTINU O LJUBAVI (VIDEO)

Život, ljubav, pa i bračnog partnera sa kojim koračamo kroz život, često u nekim trenucima olako shvatamo. Da li zbog navike da je tu ili usled neminovnosti svakodnevnice, tek svu moć ljubav i podrške koju smo imali, često, nažalost, shvatimo tek kada bez kada ostanemo bez voljene osobe. Starost je sama po sebi teška, ali po ispovestima onih koji su ostali bez bračnih partnera u poznim godinama, iako imaju decu i unuke, još teže pada kada ostanu bez voljene žene ili muža.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEKA OTKRIO ŠTA JE PRAVA LJUBAV: "Nisam znao da je žena život dok sam je imao" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020

Deka Asim iz Bosne, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je pred kamerama portala "Vidi ovo", govorio o tome koliko mu je značila njegova supruga..Život, ljubav, pa i bračnog partnera sa kojim koračamo kroz život, često u nekim trenucima olako shvatamo. Da li zbog navike da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.