Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 16:19

Nikola Milosavljević za "Blic Biznis": AI će omogućiti nove taktike u zapošljvanju! Evo šta će se još promeniti na tržištu rada

Tržite rada je pretrpelo korenite promene u poslednjih nekoliko godina, naročito tokom pandemije kroronavirusa kada se ustoličio nov način rada - rad od kuće. Taman kada je taj postkovid period prošao i stvari se počele vraćati u ustaljene tokove, pojavljuje se veštačka inteligencija koja baca novu senku na svaki segmet života, ne samo na korporativni svet. Zato smo razgovarali sa HR stručnjakom Nikolom Milosavljevićem, koji za "Blic Biznis" otkriva kakva se budućnost smeši radnicima u 2024, ali i poslodavcima, i koja je tu uloga HR sektora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.