Neverovatna hotel-planina u Čileu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna hotel-planina u Čileu

Na prvi vizuelni efekat, možete pomisliti da je izgrađeno od strane štrumfova, vila, Hobita, Gnomina ili nekog drugog mitskog stvorenja...

Montanja Magica Lodž je zapravo izgrađena od strane lokalnih zanatlija iz okolnih zajednica i Puerto Fuy Neltume, ili malog drvenog planinskog sela. Ovaj magični i nadrealni predeo postao veoma brzo nacionalno blago koje povećavaju količinu posetilaca svake godine.

Montanja Magica Lodž je neobično i neverovatno mesto u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vreme. Pravo iz bajke, struktura se nalazi u Huilo - Huilo biološkom rezervatu i obezbeđuje 13 soba unutar svog prostora, planiskog oblika. Posetioci mogu da dobiju pristup ovom neverovatnom hotelu pomoću drvenog visećeg mosta koji ih vodi ka gornjim spratovima. Neverovatan efekat stvara gejzir koji pušta vodu iz vrha i sa strane planine. Voda u ovim krajevima je veoma čista i od ideje da pokaže energiju i život ovog elementa. Arhitektura projekta podseća na planinu, iz koje proističe život iz čarobne šume, sadržana u svakom od njegovih detalja. Pokriven gustom mahovinom, ovaj izgrađen vulkan je iskustvo koje se može doživeti jednom u životu i koje vas tera da zaboravite na savremenu tehnologijutako da se maksimalno možete opustiti i uživati, kao da ne postoji sutra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.