Nestvarni i čudni ali potpuno fantastični hoteli!

Izvor: Prva.rs, 07.Avg.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestvarni i čudni ali potpuno fantastični hoteli!

Kakslauttanen arktički rizort, Finska Jedno od najčistijih i najskrovitijih mesta na zemlji. Ako vas tamo put odvede, znajte da možete da iznajmite iglo, običnu sobu ili stakleni iglo. Ako se odlučite za ovu treću mogućnost pogled na zvzdano nebo vam je zagarantovan.



Hotel Grobnica, Amerika Crkva Svetog Patrika u Lujstonu nudi mogućnost spavanja u najjezivijem smeštaju na svetu. Tomas Voles pomogao je sagradnju ove crkve i bio je njen sveštenik sve do 1907. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kada je umro. Sahranjen je u grobnici ispod crkve. Crkva je preuređena u hotel, u grobnici može da se spava jer su ostaci pokojnika prebačeni na groblje. Pa ko voli nek izvoli!


Hotel Pseći lavež, Amerika Ovaj hotel nudi sav ugođaj koji je neophodan vama i vašem krznenom drugaru. Hotel se sastoji od jednog velikog psa i jednog malenog psa u kojem su sobe.


Kućica za konje, Velika Britanija Nekada prevozno sredstvo za konje danas je udoban smeštaj. Izdvojen na travnatu površinu, udaljen od gradske buke ovaj smeštaj nalazi se u blizini grada Kenta u Velikoj Britaniji. I ne brinite, nema konja u njima!


Hotel na drvetu, Švedska Ako ste se ikada zapitali kako je pticama u gnezdu sada imate priliku da to i osetite. Ukoliko vas put odvede do Švedske ne propustite spavanje na drvetu i to u gnezdu.
Hotel se sastoji iz pet soba, a svaka soba ima svoje stablo i potpuno je drugačija od druge. Najviše pažnje svakako privlači ptičije gnezdo, ali ništa nisu manje interesantne ni NLO ili kocka od ogledala. Svaka soba ima svoje kupatilo, a u ponudi je čak i sauna!



Luda kuća, Vijednam Ne postoji prigodnije ime za ovaj Hotel od ovog koji poseduje. Hotel je urađen u stilu sličnom onom koji je imao Gaudi. Poznata je turistička atrakcija u Vijetnamu i poseduje tematske sobe. Teme su najčešće životinje poput tigra, kengura ali i termita.


Hotel balončić, Francuska Smešten među gusto drveće ovaj hotel daje poseban ugođaj, a opet i privatnost. Ovi baloni napravljeni su od recikliranog materijala i nemaju loš uticaj na životnu sredinu.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.