Izvor: Blic, 20.Jun.2023, 23:42

Neredi u ženskom zatvoru u Hondurasu, vlasti otkrile 25 ugljenisanih tela

Vlasti Hondurasa otkrile su 25 ugljenisanih tela u zatvoru, izjavio je danas portparol ministarstva unutrašnjih poslova Juri Mora. Vlasti rade na identifikaciji žrtava, rekao je portparol nakon pisanja medija da je došlo do nereda u ženskom zatvoru udaljenom oko dvadesetak kilometara od glavnog grada Tegusigalpe, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 41 žrtva u neredima u ženskom zatvoru u Hodurasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2023

Najmanje 41 osoba poginula je danas u neredima u ženskom zatvoru severozapadno od glavnog grada Hondurasa Tegusigalpe, saopštila je policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U zatvorskoj pobuni u Hondurasu poginula 41 žena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2023, 13:28

Najmanje 41 osoba poginula je tokom pobuna u jednom ženskom zatvoru u Hondurasu. Vlasti rade na identifikaciji tijela u ženskom zatvoru Centro Femenino de Adaptacion Social (CEFAS), udaljenom oko 20 kilometara od glavnog grada, kazao je za agenciju Reuters portparol državnog tužioca Juri Mora. Zvaničnici...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.