Izvor: Blic, 07.Jul.2023, 11:15

Neočekivani obrt u nemačkoj privredi: Industrijska proizvodnja u maju pala za 0,2 odsto

Industrijska proizvodnja u Nemačkoj je u maju neočekivano pala za 0,2 odsto u odnosu na april, saopštio je danas nemački Savezni zavod za statistiku Destatis. Tržišta su očekivala da će industrijska proizvodnja ostati na istom nivou kao u aprilu, kada je zabeležen mesečni rast industrijske proizvodnje od 0,3 odsto, tako da je majski rezultat razočarao ekonomiste koji su očekivali da će se ovaj trend nastaviti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nemačka ispisala još jedan negativan niz

Izvor: B92, 07.Jul.2023

Industrijska proizvodnja u Nemačkoj je u maju neočekivano pala za 0,2 odsto u odnosu na april, saopštio je danas nemački Savezni zavod za statistiku Destatis...Tržišta su očekivala da će industrijska proizvodnja ostati na istom nivou kao u aprilu, kada je zabeležen mesečni rast industrijske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.