Neobičan popust za putovanje

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan popust za putovanje

Turisti koji vole da putuju sami (ili prosto nemaju s kim) ubuduće bi mogli da uštede značajan deo novca ukoliko pristanu da podele troškove iznajmljivanja hotelske sobe sa nepoznatom osobom.

Sajt “Easynest” svojim korisnicima nudi mogućnost da se “upare” na putovanjima i zajednički iznajme smeštaj. To bi im donelo uštedu od pedeset posto prilikom plaćanja računa za hotelski smeštaj, koji često nisu povoljni za putnike-samce.

Nakon što otvorite svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << profil i popunite podatke u vezi sa vašim putovanjem, možete kontaktirati one korisnike čiji se planovi za putovanje poklapaju sa vama.

S druge strane, možete sačekati da vas kontaktira neko od prijavljenih putnika i iznese vam svoje ideje i planove, prenosi Dejli Telegraf.

Sajt “Easynest” navodi da ovo nije odlična prilika za uštedu novca, već i za upoznavanje putnika iz celog sveta, sa kojima možete izgraditi sposptvenu mrežu podrške za putovanja i razmeniti korisne informacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da li biste pristali na ovaj popust?

Izvor: gDestinacija.com, 18.Jul.2013

Turisti koji vole da putuju sami ubuduće bi mogli da uštede značajan deo novca ukoliko pristanu da podele troškove iznajmljivanja hotelske sobe sa nepoznatom osobom. Sajt “Easynest” svojim korisnicima nudi mogućnost da se “upare” na putovanjima i zajednički iznajme smeštaj. … Opširnije...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.