Izvor: Blic, 11.Jan.2022, 14:10

Neobičan oglas osvanuo je sinoć na Vračaru i oduševio Beograđane: Đurđa ima 15 godina i smislila je sjajnu ideju za biznis!

Za razliku od prethodnih nekoliko godina, sneg koji je padao tokom poslednja dva dana u Beogradu, uspeo je i da se zadži, pa stanovnici glavnog grada ovih dana uživaju u pravoj zimskoj idili. Ipak, ono što je jednima radost, drugima zadaje glavobolje, pa su se snežnom pokrivaču najmanje obradovali oni koji na posao idu automobilom i koji sada moraju da ustanu znatno ranije kako bi očistili svoje četvorotočkaše i pripremili ih za pokret. Vračarci, srećom, ove godine imaju divnu devojčicu Đurđu koja im u tome pomaže.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.