Izvor: Blic, 07.Jul.2023, 08:33

"Nemam jahtu i skup sat, ali imam najskuplji bicikl na svetu"! Bivši "kralj" dušeka imao je poseban stil života: U biznis je ušao sa suprugom, mirno i na "velika vrata", a sada mu se ona zatvaraju

Sandi Češko, najbogatiji Slovenac koji je bio i na Forbsovoj listi sa imovinom procenjenom na 410 miliona evra, po stilu života reklo bi se da je bio jedan običan činovnik. Jedan je od retkih "kapitalista" na Balkanu koji nema statusne simbole - jahtu, vikendicu, skup sat. Ovaj bivši "kralj" TV prodaje i tvorac Dormea, koji je sada u poslovnim problemima, reklo bi se da je vodio jedan običan život - u biznis je ušao sa suprugom, mirno i na "velika vrata", a sada mu se ona, čini se, pritvaraju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.