Nema gužve, ali...

Izvor: Mondo, 15.Maj.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema gužve, ali...

Na putevima nema gužve, mada je saobraćaj blago pojačan na početku radne nedelje, a vozačima se zbog učestalih odrona savetuje oprez u vožnji!

Foto: Guliver/Getty/Thinstock

Prema najnovojim podacima Uprave granične policije Republike Srbije, na graničnim prelazima u našoj zemlji za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Auto-moto savez Srbije, ipak, upozorava da je vreme zadržavanja na graničnim prelazima relativno i često promeljivo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Kako najavljuje u saopštenju, od danas do 31. jula izvodiće se radovi na delu državnog puta I B, reda broj 33, na deonici Mala Krsna-Požarevac (Obilaznica), a za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz upotrebu semafora.

Takođe, danas i sutra, u periodu od devet do 16 časova izvodiće se radovi na postavljanju zvučnih barijera u okviru projekta zida za zaštitu od buke, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na deonici od Hitne pomoći do isključenja za Ulicu Kneza Miloša, u smeru Beograd - Šid. Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Od danas do 21. maja, u periodu od sedam do 17 časova izvodiće se radovi na frezovanju i sanaciji kolovoza na državnom putu I B reda, broj 23, na deonicama Konjevići-Čačak i Čačak-Pakovraće. U zoni radova saobraćaj će se odvijati usporeno uz naizmenično propuštanje vozila sa povremenom obustavom saobraćaja.

Do 24. maja izvodiće se radovi na državnom putu II B reda broj 347, na deonici od državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75) do centra Vrčina.



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.