Izvor: Blic, 25.Mar.2023, 20:11

Nema čarter letova, cene malo "jače" ali Srbi sve češće LETUJU U HRVATSKOJ! Ovo je glavni razlog za odmor na Jadranu (FOTO)

Turisti iz Srbije češće letuju u Hrvatskoj nego pre i razloga za to je više jer dok mnogi koriste godišnji odmor da posete rodbinu i prijatelje u toj zemlji, ljubiteljima Jadranskog mora odgovara i blizina letovališta. Ono što ih delom stavlja u nedoumicu su cene. Međutim, lepotama hrvatskog primorja je teško odoleti i zbog toga će veliki broj putnika iz Srbije i ove turističke sezone krenuti put Rovinja, Makarske, Hvara, Paga i drugih mesta i ostrva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U ULCINJU NOĆ I ZA 8 EVRA! Srbi razgrabili aranžmane za Crnu Goru: Napravili smo kompletnu računicu, evo koliko vam treba novca za 24 sata na letovanju u komšiluku

Izvor: Blic, 26.Mar.2023, 18:26

Na pragu nove turističke sezone, Crna Gora se ponovo izdvojila među omiljene destinacije srpskih turista, a jedan od razloga zašto je to tako je blizina Jadranskog mora, jer kako god da putujete, pogotovo sa jugozapada zemlje, do mora ne treba mnogo automobilom, autobusom ili vozom. Od Ulcinja do...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.