Nekada je bilo od Vardara pa do Triglava, a kako to izgleda danas (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 20.Avg.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada je bilo od Vardara pa do Triglava, a kako to izgleda danas (VIDEO)

"Druže Tito, mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo" orilo se nekada od Vardara do Triglava. Od tada je prošlo više od trideset godina, čitave generacije tadašnjih klinaca su sada već odrasli ljudi, ali još uvek ima onih koji se sa setom u glasu sećaju "Titovog vremena".

Nekada smo u jednoj državi imali Dubrovnik, Split, Novi Sad, Mostar, Zagreb, Ohrid, Budvu, Sarajevo, Plitvice, Bleg, Dubrovnik, Đavolju varoš... Danas je sve ovo, znate već, podeljeno i sada sve ex-YU >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << republike pokušavaju da pridobiju turiste da posete baš njihovu republiku. Utrkuju se republike bivše Juge koja će napraviti lepši promo spot ili reklamu za neku od velikih svetskih televizija i pridobiti više gostiju. Kako to izgleda, možete pogledati ovde, a gde ćete ove godine letovati, samo je na vama.Bosna i HercegovinaSlovenijaCrna GoraHrvatskaSrbijaMakedonija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.