Nedeljno pet letova za Tel Aviv

Izvor: B92, 20.Feb.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljno pet letova za Tel Aviv

Er Srbija je najavila niz promena u letnjem redu letenja od 16. aprila 2015. godine između aerodroma u Beogradu i međunarodnog aerodroma "Ben Gurion" u Tel Avivu.

Novim redom letenja povećava se broj letova između Beograda i Tel Aviva sa četiri na pet letova nedeljno i uvode promene u vremenu polaska i dolaska.

To će putnicima omogućiti pogodnije opcije za planiranje putovanja u Tel Aviv i nazad, unaprediti ukupnu povezanost sa mrežom destinacija Er Srbije u Zapadnoj/Severnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropi i na Balkanu, preko Beograda, i uspostaviti nove dvostrane veze između Tel Aviva i značajnih destinacija u Evropi, kao što su Frankfurt, Stokholm, London i Podgorica, saopštila je Er Srbija.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je izjavio da tražnja za letovima između ključnih tržišta na Bliskom istoku i u Evropi nastavlja da raste.

Prema njegovim rečima, novi red letenja će omogućiti ujednačeniji raspored letova ka i iz Tel Aviva, preko Beograda, do ključnih destinacija u Evropi.

foto: flickr.com/markyharky

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.