Izvor: Blic, 26.Mar.2023, 09:02

Nedelja na "Blic televiziji" donosi još jedno remek-delo Vima Vendersa, ali i horor sa Milenom Radulović u ulozi ruske naučnice koja budućnost planete drži u svojim rukama

Veliki Vim Venders ne krije da se na kinematografiju "navukao" u Parizu"gde je gledao i po pet filmova dnevno. "Blic televizija" ove nedeljne vam donosi prvi od ukupno pet nastavaka televizijskog filma "Gospodin Mejfer", jednog u nizu kultnih dela nemačkog režisera koji je napustio studiranje filozofije i medicine kada se zaljubio u sedmu umetnost, kao i Vendersovo antologijsko ostvarenje "Do kraja sveta". Na MTS kanalu 115 očekuje vas i filmovi "Most" i "Superdeep".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.