Izvor: Blic, 25.Nov.2020, 00:05

Ne zatvaraju klubove jer šta ako građani lišeni te vrste zabave odu kući i pročitaju neku knjigu? Kako onda da ih nahrane parolama koje su do sada gutali - DA SMO NAJBOLJI U EVROPI

Činjenica da u Srbiji svakoga dana umire više od 20 a oboleva više od 4.000 ljudi, pokazala se kao baš veliki problem za aktuelnu vladu – bilo joj je potrebno dve nedelje razmišljanja da li da vlasnicima klubova, splavova, kladionica...(tj. bliskim prijateljima i finansijerima koji svojim radom oblikuju narodni mentalitet u skladu sa potrebama vlasti) skrati radno vreme za 10 ili 60 minuta. Šta ako građani lišeni te vrste zabave odu kući i pročitaju neku knjigu? Kako onda da ih nahrane parolama koje su do sada bespogovorno gutali – da li je neko drugi osim Vučića obezbedio najmanje mrtvih na svetu; da li je neko drugi izuzev njega i Si Đinpinga podigao kovid bolnice (čak i u Kini niko ne tvrdi da je predsednik podigao bolnice, već to vode kao projekat države od narodnih para) i da li je još neka država u regionu u prvih pet u Evropi po uspešnosti u borbi protiv korone?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.