Izvor: Blic, 22.Apr.2021, 11:08

"Ne pada nam na pamet da razmšljamo o ratovima" Vučić poručio da Srbija ŽELI NAJBOLJE ODNOSE i sa Bošnjacima i Hrvatima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da Srbija želi partnerske, najbolje odnose sa Bošnjacima i sa Hrvatima, ne samo sa Srbima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija ne razmišlja o ratovima, takve izjave nisu odgovorne

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2021

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija želi partnerske i prijateljske odnose sa Bošnjacima i Hrvatima u Bosni i Hercegovini (BiH) i uopšte ne želi da razmišlja o bilo kakvim ratovima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučićeva namera je da utiša nestašnog Dodika

Izvor: Danas, 23.Apr.2021, 08:01

"Srbija želi partnerske, prijateljske i najbolje odnose sa Bošnjacima i Hrvatima, a ne samo sa Srbima u BiH, što se podrazumeva. Ne pada nam na pamet da razmišljamo o sukobima i ratovima i ne smatram izjave, koje idu u tom smeru, odgovornim, kao ni uvrede koje idu na račun drugih naroda", rekao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.