Izvor: Blic, 19.Jan.2021, 13:14

"Napravio je kult i ostavio veliki uticaj na glumce" Milena Vasić posle bolnih ispovesti Milene Radulović i Ive Ilinčić: "Odgovarala sam ljude od Mikine škole"

Nakon što je istaknuta glumice Milena Radulović (25), prošle nedelje, javno istupila i otkrila da ju je čuveni nastavnika glume Miroslav Mika Aleksić (68) seksualno zlostavljao i uznemiravao, juče je u bolnoj ispovesti za "Blic" isto učinila i glumica Iva Ilinčić (24).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vešto je napravio tu svoju tvrđavu, kao sektu" Milan Kalinić o školi Mike Aleksića: "Odatle su izašla najveća imena, ali ja nisam hteo svoje dete da upišem"

Izvor: Blic, 19.Jan.2021

Glumac Milan Kalinić, kao i cela domaća javnost, potresen je nakon bolnih ispovesti njegovih koleginica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24) o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju od strane čuvenog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68).

Nastavak na Blic...

Svima koji su se usudili da pitaju zašto je ćutala! Najprostije, Srbija.

Izvor: Luftika.rs, 19.Jan.2021

Nakon što je posle Milene Radulović u javnost istupila i Iva Ilinčić, ispričavši kako ju je zlostavljao Miroslav Aleksić, stiče se utisak da je u Srbiji konačno lakše govoriti o nasilju nad ženama.. Nedostatak podrške je jedan od glavnih razloga za povlačenje žrtava pred nasilnikom.. No,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.