Izvor: Blic, 14.Maj.2023, 21:35

Najstariji pas na svetu proslavio 31. rođendan: Bobi je dobrog zdravlja, a ovo je tajna njegove dugovečnosti (VIDEO, FOTO)

Bobi, portugalski pas koji je u februaru proglašen najstarijim psom na svetu u Ginisovoj knjizi rekorda, proslavio je u četvrtak svoj 31. rođendan. Bobijeva porodica planirala je subotnju rođendansku zabavu u njegovoj kući u Konkeirosu, selu na jugu Portugala, saopšteno je iz Ginisa, prenosi Si-En-En.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Najstariji pas na svetu proslavio 31. rođendan

Izvor: Radio 021, 15.Maj.2023, 07:04

Bobi, portugalski pas koji je u februaru proglašen najstarijim psom na svetu, proslavio je svoj 31. rođendan.

Nastavak na Radio 021...

Upoznajte Bobija, najstarijeg psa na svetu koji je nedavno proslavio 31. rođendan

Izvor: Luftika.rs, 15.Maj.2023

U februaru je pas iz Portugalije oborio rekord i osvojio titulu najstarijeg psa na svetu, prema Ginisovoj knjizi rekorda. Danas će u njegovu čast biti upriličena zabava sa preko 100 zvanica kako bi na pravi način proslavio svoj 31. rođendan.. Bobijeva rođendanska zabava održaće se u njegovom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.