Najnapaljenije destinacije

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najnapaljenije" destinacije

Prema Durexovom istraživanju iz 2008. svega 53 posto Amerikanaca seksualne odnose ima jednom nedeljno, a to priznaje i 55 posto Britanaca kao i 59 posto Kanađana, prenosi askmen.com.

Ipak, postoje neke zemlje u kojima se seks upražnjava mnogo češće i u kojima reč "provod" ima malo drugačije značenje. Donosimo vam listu pet onih najvažnijih.

5. Poljska

Za prilično konzervativnu kulturu, Poljska je prilično nekonzervativna što se seksa tiče. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Na godišnjoj bazi, tamo je jedan od najvećih erotskih festivala na kojima se predstavljaju nove seksualne igračke i novotarije seks industrije. Čak je i jedan poljski političar uhvaćen u seks skandalu. Ipak, najveći dokaz poljske seksualne liberalnosti su dve Poljakinje koje su svojevremeno držale svetski rekord u grupnom seksu.

Gde otići: Ako ste slučajno u Varšavi, možete posetiti Organzu, klub sa relativno povećim brojem žena. Domaćih devojaka najviše ima u baru na dva sprata popularnog imena ZOO. U Krakovu se svakako uputite do kluba Cien, koji vrvi od devojkama, a tu su još i Frantic kao i Goraczka Freak Club.

4. Kina



Seksualna revolucija zahvatila je i Kinu. U poslednjih osam godina otvoreno je više od 5000 seks šopova samo u Pekingu. A ako se tome pridoda i činjenica da je 70 posto svetskih seks igračaka napravljeno upravo u Kini, svakako se isplati otputovati i proveriti da li su Kineskinje toliko liberalne.

Gde otići: Ako posećujete Šangaj, svakako svratite do kultnih mesta poput bara Rouge, Zapata's ili Windows. Peking takođe nudi nekoliko opcija. Ulični bar Sanlitun Lu District, ili Bar Blu, a tu su i Suzie Wong i Brown’s.

3. Rusija



Od pada komunizma, libido Rusa porastao je do te mere da su moskovske noćne klubove u samo nekoliko godina preplavile Ruskinje željne noćnog provoda i dobre zabave. Mnogi avanturisti koji obilaze čitav svet i danas se vrlo rado prisećaju svog ludog provoda u Rusiji.

Gde otići: Ako ste u Moskvi, definitivno posetite The Hungry Duck, bar s muškim i ženskim striptizetama i sjajnom atmosferom. Od ostalih klubova mogu se izdvojiti Night Flight i Propaganda koji su danas poznatiji po turistima nego lokalcima.

2. Brazil



S obzirom da je Brazil rodno mesto svima nam dragih tangi, itekako ima smisla da su Brazilci poznati po uživanju u noćnom životu i prepuštanju strastima. Plaže prepune pocrnelih devojaka i festivali na kojima nestaju sve inhibicije garancija su dobrog provoda o kojem ćete prijateljima pričati još godinama.

Gde otići: Ukoliko ste u Riju, svakako se isplati posetiti područje Lape. Radi se o mestu prepunom klubova u kojima zgodne Brazilke plešu po celu noć i vrlo su sklone turistima. Ostale opcije u Riju uključuju: Nuth Bar, Baronetti ili Club Six.

1. Grčka



Zemlja s vrlo dugom tradicijom seksa koji datira još iz starih vremena. Mediteranski temperament, plaže i ostrva kao i reputacija strastvenih ljubavnika, definitivno su dovoljan razlog za pakovanje kofera.

Gde otići: Atina nudi nekoliko opcija. Hoxton u okrugu Gazi je klub koji posećuju mnogi "backpakeri". Ostrvo Krf poznato je kao najbolje mesto za upoznavanje Grkinja, a Mikonos kao mesto za najbolje i najžešće partijanje. Paradise Beach, plaža na kojoj se najčešće održavaju velike žurke, poznata je i kao mesto na kojem je nošenje odeće opcionalno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.