Najbolji hoteli pored mora u kojima je idealno provesti zimu

Izvor: B92, 30.Nov.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji hoteli pored mora u kojima je idealno provesti zimu

Blizina mora i vazduh sa mirisom soli ne prijaju samo preko leta. Postoje ušuškana mesta, koja će zbog predivne prirode i luksuznog smeštaja učiniti vaš zimski odmor posebnim.

1. Ocean House, Watch Hill, Roud Ajland

Ovde je zima tako tiha da prelazi u meditaciju. Gledanje i poseta svetionika su glavna zabava. Elegantne sobe, spa u kojima se rade tretmani morskom solju i toplim kamenjem, piće uz kamin, čine odmor ušuškanim.

2. Delamar Southport, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Konektikat, SAD

Sautport je selo na samoj obali, sa kaldrmisanim ulicama i porodičnim prodavnicama. Sobe u hotelu su prostrane, sa ručno rađenim nameštajem, mermernim kupatilima i kaminom.

3.Tofino Resort , Vankuver, Kanada

Ovo mesto je opojna mešavina pejzaža, beskrajnog palvetnila mora i neba, guste šume, zimskog surfa i brojnih aktivnosti. Galerije, zanatske radnjice i pogled na okean čine pravu umetnost.

I tu nije kraj. Pogledajte ostala mesta gde još možete uživati u hladnim zimskim danima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najbolji hoteli pored mora u kojima je idealno provesti zimu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2017

Blizina mora i vazduh sa mirisom soli ne prijaju samo preko ljeta. Postoje ušuškana mjesta, koja će zbog predivne prirode i luksuznog smještaja učiniti vaš zimski odmor posebnim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.