Izvor: Blic, 30.Apr.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ovim farmama uzgajaju lavove iz NAJSUROVIJIH RAZLOGA zbog kojih kasnije zarađuju MILIONE (VIDEO)

Hiljade lavova uzgajaju na farmama u Južnoj Africi kako bi ih ubijali bezosećajni lovci, a njihove kosti pretvaraju u "lekove" i bužuteriju i prodaju je po astronomskim cenama na Dalekom istoku, pokazuje jednogodišnja istraga na obodu pustinje Kalahari, pokrenuta na inicijativu bivšeg britanskog konzervativnog poslanika lorda Eškrofta, koji je optužio britansku vladu za saučesništvo u ovom prljavom poslu zato što nije zabranila uvoz trofejnog krzna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bogataši na ovoj farmi daju hiljade da PUCAJU u lavove, da bi kasnije njihove kosti NA JEZIV NAČIN ZLOUPOTREBLJAVALI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019

Hiljade lavova uzgajaju na farmama u Južnoj Africi kako bi ih ubijali bezosećajni lovci, a njihove kosti pretvaraju u "lekove" i bužuteriju i prodaju je po astronomskim cenama na Dalekom istoku..To pokazuje jednogodišnja istraga na obodu pustinje Kalahari, pokrenuta na inicijativu bivšeg britanskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.