Izvor: Blic, 06.Avg.2023, 12:34

Na Produktnoj berzi pad cena poljoprivrednih proizvoda: Najviše se trgovalo pšenicom

U nedelji za nama na robno – berzanskom tržištu primetan je pad cena gotovo svih primarnih poljoprivrednih proizvoda. Kao i protekle nedelje i ove se najviše trgovalo pšenicom koja zauzima 49% udela u ukupnom obimu trgovanja. Obim ukupnog prometa ove nedelje iznosio je 2.048,00 tona robe, što je za 2,94% manje u odnosu na prethodnu nedelju. Ukupna finansijska vrednost prometa iznosila je 48.781.100,00 dinara, za 22,85% manje nego protekle nedelje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Produktnoj berzi pad cena gotovo svih primarnih poljoprivrednih proizvoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2023, 10:11

Na robno - berzanskom tržištu prethodne nedelje zabeležen je primetan pad cena gotovo svih primarnih poljoprivrednih proizvoda, navodi se u nedeljnom izveštaju Produktne berze u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.