Izvor: Blic, 07.Jun.2023, 09:02

Na "Blic televiziji" večeras čuveni film "Šmeker" u kojem je Žarko Laušević odigrao ulogu života

Ove srede na "Blic televiziji" gledajte nastavke domaćih serija koje se emituju radnim danima u već dobro poznatim terminima. Na programu MTS kanala 115 danas su i poslednje epizode serija "Močvara" i "Tajkun", kao i nove epizode serija "Šetland" i "Biro" koje se emituju u okviru Noćnog programa!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cune je dobio nagradu za najboljeg naturščika za ulogu u filmu "Jagode u grlu" koji možete da pogledate na "Blic televiziji"

Izvor: Blic, 08.Jun.2023, 09:02

Filmska priča "Jagode u grlu" na "Blic televiziji" ponovno okuplja stare školske prijatelje koji su sada, nakon 15 godina, situirani i odrasli ljudi, no ne nužno ozbiljni i savesni. Čini se da je petnaest godina, posle izlaska iz školskih klupa, dovoljno vremena da se naprave nekakve životne rekapitulacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.