Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 09:02

Na "Blic televiziji" od ponedeljka gledajte domaću hit seriju "Dug moru", kao i potresnu dramu "Sećanje" o užasima zatočenika u Aušvicu

Legenda kaže da more svake godine uzima svoj dug – sedam ljudi, sedam žrtava... Od ponedeljka na "Blic televiziji" pogledajte prvu sezonu serije "Dug moru" sa Draganom Mićanovićem, Nadom Šargin. Miodragom Krstovićem... Večeras na MTS kanalu 115 startuje i ciklus filmova sa Terensom Hilom i Badom Spenserom sa kojima ćemo da se družimo sve do vikenda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA LJUBI ZGODNOG KOLEGU Romansa počela na snimanju serije "Dug moru", a zbog ovoga se naširoko priča o njihovoj ljubavi

Izvor: Blic, 24.Apr.2023

Ćerku glumca Branislava Lečića, Anu Lečić moći ćemo da gledamo u seriji "Dug moru" na Blic televiziji na MTS kanalu 115 radnim danima od 17:10, gde tumači lik Olge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.