Izvor: Blic, 04.Jan.2024, 13:50

NUDI ZA SLOBODU 800.000 EVRA, RADIO ZA BRATA NARKO BOSA Evo ko je Duško Šarić koji se predao srpskoj policiji posle godinu i po dana BEKSTVA

Pljevljak Duško Šarić koji se predao srpskoj policiji pošto je za njim bila raspisana međunarodna poternica, brat je narko bosa Darka Šarića, a Tužilaštvo za organizovani kriminal ga tereti da je bio pripadnik kriminalne grupe svog rođenog brata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Duško Šarić koji se predao srpskoj policiji?

Izvor: Danas, 04.Jan.2024

Duško Šarić, koji se jutros predao srpskoj policiji, rođeni je brat Darka Šarića. Sumnjiči se da je, po naređenjima svog brata Darka, vodio računa o finansijama kriminalne grupe koja se bavila švercom droge.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.