Izvor: Blic, 27.Maj.2022, 09:03

NOVOSAĐANI, PRIPREMITE SE ZA JOŠ JEDNO POSKUPLJENJE Više cene usluga prinudnih upravnika i održavanja zgrada

Novosađani će plaćati više mesečne naknade prinudnim upravnicima stambenih zajednica, a poskupela je i naknada za tekuće i investiciono održavanje zgrade. Ove naknade su tako porasle zbog usklađivanja sa visinom prosečne neto zarade u Novom Sadu za prethodnu godinu prema podacima Republičkog zavoda za statistiku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novčanici Novosađana još tanji, poskupljuju usluge upravnika zgrada i održavanje

Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2022

Svakodnevno smo svedoci trenda sveopšteg poskupljenja, te gotovo da nema proizvoda ili usluge čija cena nije skočila u poslednjih par meseci.. Pored činjenice da Novosađani od danas dodatno moraju dobro da paze gde parkiraju, pošto će im „pauk“ samo za pokušaj odnošenja vozila naplatiti...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.