Izvor: Blic, 09.Avg.2021, 16:54

NOVLJANI MUČILI SRBINA U HERCEG NOVOM Pozvali ga u stan, pa ga vezali i nad njim se SATIMA IŽIVLJAVALI! Policija ih zetekla na delu

Policija je uhapsila lica iz Herceg Novog čiji su inicijali D. T. P. i M. P. zbog sumnje da su mučili i naneli teške povrede državljaninu Srbije čiji su inicijali V. S, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vezali pa mučili državljanina Srbije u stanu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2021

PODGORICA - Policija je uhapsila osobe iz Herceg Novog čiji su inicijali D.T.P. i M.P. zbog sumnje da su mučile i nanijele teške povrede državljaninu Srbije čiji su inicijali V.S., saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

CRNOGORSKA GLUMICA UHAPŠENA ZBOG OTMICE SRBINA U HERCEG NOVOM: Žrtvu namamili u stan, pa je mučili i IŽIVLJAVALI SE satima!

Izvor: Kurir, 09.Avg.2021

Darija Tripković Praščević i Milan Plavljanić, oboje iz Herceg Novog, uhapšeni su zbog sumnje da su srpskog državljanina V. S. držali zatočenog u jednom stanu u Herceg Novom, gde su ga mučili i naneli mu teške telesne povrede.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.