Izvor: Blic, 14.Avg.2022, 11:56

NOVI IZVEŠTAJ RGZ: Kretanje tržišta nepokretnosti u Srbiji u drugom kvartalu 2022. godine

Ukupan obim novčanih sredstava na tržištu nepokretnosti u Republici Srbiji u drugom kvartalu 2022. godine iznosio je 2 milijarde evra, što predstavlja povećanje od 27,5% u odnosu na isti kvartal 2021. godine, navodi se u najnovijem izveštaju RGZ.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KVADRAT U BEOGRADU I DO 9.545 EVRA "Blic Biznis" saznaje: Kuća na Savskom vencu prodata za skoro 3 miliona evra, donosimo novi izveštaj RGZ

Izvor: Blic, 14.Avg.2022

Najskuplji kvadrat prodat je za 9.545 evra, navodi se u najnovijem izveštaju RGZ u koji je Blic Biznis imao uvid. Izveštaj donosi informacije o prometu na tržištu nepokretnosti, kupoprodajnim ugovorima, ali i gradovima u kojima su se stanovi najviše kupovali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.