Izvor: Blic, 18.Okt.2023, 19:59

"TO JE NJEN KOMŠIJA" Novi detalji nesreće na Autokomandi: Mira je istrčala da pomogne ženi koju je pregazio pomahnitali vozač, a onda se vratio i kolima udario bebu u kolicima (FOTO)

Nepoznati vozač automobila je danas u Oblakovskoj ulici na Autokomandi u Beogradu, prvo kolima udario mladu majku K.K. (20) koja je gurala kolica sa bebom, potom se vratio u rikverc i srušio kolica, a potom pobegao. Ceo događaj desio se pred očima Beograđanke Mire, koja otkriva šta se tačno dogodilo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOMŠIJA PREGAZIO ŽENU I DETE U KOLICIMA IZ OSVETE Detalji užasa na Autokomandi u Beogradu! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Okt.2023

Nepoznati vozač automobila je danas u Oblakovskoj ulici na Autokomandi u Beogradu, prvo kolima udario mladu majku K.K. (20) koja je gurala kolica sa bebom, potom se vratio u rikverc i srušio kolica, a potom pobegao. Ceo događaj desio se pred očima Beograđanke Mire, koja otkriva šta se tačno dogodilo....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.