Izvor: Blic, 18.Mar.2024, 18:32

NOVI DETALJI KRAĐE ORDENJA IZ PALATE "SRBIJA" Izvršen pretres na 10 lokacija, Tužilaštvo traži raspisivanje poternice

“U nastavku preduzimanja dokaznih radnji prema 10 lica za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili krivično delo Teška krađa iz člana 204. Krivičnog zakonika i iz kancelarije za ordenje SIV-a oduzeli 43.000 državnog ordenja, a o čemu je javnost već obaveštena, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beograd je u svojstvu svedoka ispitao tri lica na sve okolnosti koje su njima poznate, saopštilo je Treće osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javni tužilac saslušao tri od deset osoba osumnjičenih za krađu ordenja iz SIV-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2024

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Beogradu je u svojstvu svedoka ispitao tri lica na sve okolnosti koje su njima poznate, a u nastavku preduzimanja dokaznih radnji prema 10 lica za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili krivično delo Teška krađa i iz kancelarije za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.