Izvor: Blic, 07.Jun.2021, 19:32

NOVE STUDIJE O NASTANKU KORONE SZO: "Ne možemo naterati Kinu da pruži više podataka o KOVIDU"

Majk Rajan direktor za hitne programe u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO), izjavio je danas da SZO ne može da primora Kinu da otkrije više informacija o poreklu kovida-19, ali je najavio da će preložiti izradu dodatnih studija koje bi pomogle da se pouzdano utvrdi kako se virus proširio među ljudima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SZO: Ne možemo natjerati Kinu da pruži više podataka o koroni

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2021

ŽENEVA - Majk Rajan direktor za hitne programe u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO), izjavio je danas da SZO ne može da primora Kinu da otkrije više informacija o porijeklu kovida-19, ali je najavio da će preložiti izradu dodatnih studija koje bi pomogle da se pouzdano utvrdi kako se ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

SZO: "Kinu ne možemo NATERATI da otkrije više o POREKLU kovida, ali..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2021

Poreklo koronavirusa još uvek nije poznato...Majk Rajan direktor za hitne programe u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO), izjavio je danas da SZO ne može da primora Kinu da otkrije više informacija o poreklu kovida-19, ali je najavio da će preložiti izradu dodatnih studija koje bi pomogle da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.